Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért felejtek el mindent?

Miért felejtek el mindent?

Figyelt kérdés
Gyakran előfordul, hogy számomra fontos ember mond valami fontos dolgot, pl a problémáiról beszél az életében, és engem érdekel is amit mond, de ha 1 óra múlva megkérdezné valaki, hogy mit mondott, nem tudnék rá válaszolni. Fontosabb dolgokról jegyzeteket írok a telefonomba, valamint vettem egy kis méretű diktafont. Kérdésem: miért felejtek el mindent, és mit tudnék ellene tenni?
2021. aug. 15. 00:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Orvos esetlet? Sajnos én nem értek nagyon ehhez de ha tényleg ennyire elfelejtesz mindent az szerintem nem normális. Lehet valami betegség.

Hány éves vagy és mióta van ez?

Ért valami sokkhatás mostanában vagy bármi?

2021. aug. 15. 01:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Stressz miatt is lehet, de nem mindegy mióta tart.
2021. aug. 15. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Megvizsgáltathatnád az alvásodat is, az apnoé is tud ilyet okozni. Meg sok minden más is.
2021. aug. 15. 04:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nem normális. Az enyhébbtől a súlyos betegségekig sok minden állhat a háttérben, ezért először keresd fel a háziorvosodat. Valószínűleg beutal neurológiára.
2021. aug. 15. 08:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a stressztől szokott lenni. Például ha stresszes a napom elfelejtem reggel mit mondtak.

Érdemes dokihoz menni.

2021. aug. 15. 10:01
 6/6 A kérdező kommentje:
25/F vagyok. Kb egy hónapja tűnt fel a dolog. Nem ért semmi sokkhatás.
2021. aug. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!