Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni nagyon erős...

Mit lehet tenni nagyon erős szorongással ?

Figyelt kérdés

Már megpróbáltam mindent , pszichológus , hipnoterápia , gyógyszereket nem merek szedni -csak minimálisat -ez is része a szorongásomnak.

A tárgya az alacsonyabb nyugalmi pulzusom ettől szorongok ill ennek következményeitől , de úgy érzem - már annyira hozzám nőtt a szorongás hogy egyszerűen velem van 0-24

2021. dec. 21. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"Megpróbáltam mindent" és felsoroltál 2 dolgot. :) Bocsi, nem bántásból mondom, de van még vagy 50 módszer a szorongás oldására. A teljesség igénye nélkül: Könnyű sport, kemény sport, relaxálás, meditálás, autogén tréning, bátorító önközlések, étrend megváltoztatása (cukor, koffein, alkohol szorongást is tud okozni), B komplex vitamin, kreatív hobbik, jóga, kisállatok, természet, függetlenítés, földelési technikák, figyelemelterelés. Utóbbival kezdheted úgy is, hogy az összes többi módszernek részletesen utána olvasol. :) Jobbulást kívánok!
2021. dec. 21. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelemelterelés
2021. dec. 21. 15:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem soroltam fel mindent , de a sportot nem tudom csinálni mert teljesen beszűkítette az "életem , nem iszom , kerülöm a koffeint , 5 hónapja nem dohányzom.
2021. dec. 21. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem próbáltál meg mindent. Egy alkalommal voltál pszichológusnál, ami semmit sem ér. Hetek, de inkább hónapok kellenek, mire javulni fog az állapotod.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1150654..

2021. dec. 21. 22:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Legutobb , újnál 1× , elötte , többszőr másoknál - pontosabban
2021. dec. 21. 22:35
 6/8 A kérdező kommentje:
De biztos van amit nem próbáltam még , vagy elégszer.
2021. dec. 21. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:

nagyon jó pszichiátriai gyógyszert kaptam, ha nem xanax vagy frontin, akkor ne félj. Scippa és rivotril barátok.

Ha ez nem, akkor Magne+B6, esetleg a cinkes változata, a ZMA, de nézd meg, hogy miből mennyi van benne.

Javaslom még a p r a n a na di utaztatást.

H

2021. dec. 22. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Járj tovább pszichológushoz. Hosszabb folyamat egy ilyen problémát megoldani. Egyik pillanatról a másikra nem fog megoldódni.

Mellette csináld a korábban javasolt dolgokat, illetve a szakemberrel is érdemes megbeszélni, miket, hogyan javasol, hogy jobb eredményt érj el.

Idővel, szépen fokozatosan javulni fog.

2021. dec. 23. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!