Erős szorongással boldogultok kulturáltabb munkahelyen? Elégedettek veletek? Tudtok figyelni mikor elmondják a feladatodat?
Mikor az első munkahelyemen kezdtem nagyon nehéz volt,sokszor a feladás szélén voltam.De végül kitartottam és belejöttem a dolgokba,elég magas szintre fejlődtem a munkámban,ami későbbiekben a mai napig segít hogy nyugodtabban végezhessem a munkám.Ezáltal kisebb mértékű vagy kevesebb a szorongás.
Persze ehhez kell egy megfelelő hozzáállással bíró munkahely,és ugyanez elmondható a kollégákról is.Én szerencsésnek mondhattam magam,mert számomra minden körülmény jól alakult ahhoz hogy beilleszkedjek és belejöjjek a dolgokba.
Én rengeteg munkahelyen dolgoztam. Pont most vettem sorra őket, hogy honnan miért hullottam ki, és nagyon sok esetben személyiség (szorongás vagy rosszindulat-szülői minta szerint), és szakmailag sem feleltem meg.
Nem tudom merre tovább.
Két éve járok terápiára, de így is kihullottam kettő munkából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!