Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az normális, ha a pszichiáter...

Az normális, ha a pszichiáter nem kezel, azt se tudja, ki vagyok?

Figyelt kérdés
Elmentem egy pszichiáterhez, aki beutalt pszichológushoz, és gyógyszert írt fel nekem. Szedem a gyógyszert, és járok pszichológushoz. (Kipróbáltam, akit ő ajánlott, de egy másik vált be.) A pszichiáterhez nem kell visszajárnom. Ha baj van, hívhatom telefonon. Eddig kétszer hívtam a gyógyszer adagolásával kapcsolatos dolgokkal, de azt sem tudja, ki vagyok, azt sem tudja, mikor, hol voltam nála. Nem csoda, hiszen csak egyszer voltam ott, de ez így normális?

2021. dec. 17. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális, ahogy írtad csak egyszer voltál ott és nyilván ő sem elefánt, hogy mindenre/mindenkire emlékezzen.
2021. dec. 17. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális? Több száz betege van és csak egyszer találkozott veled... Ilyenkor senki sem jegyzi meg a nevedet.
2021. dec. 17. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, kifejezetten pszichiátriai kezelésre nincs szükséged, a pszichológus tud segíteni. Miért kellene az idejét rád pazarolni, amikor sokan vannak, akiknek tényleg kellene az ö segítsége, és mégsem jut mindenkire ideje?
2021. dec. 17. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak nem tudtam eddig, hogy megy ez. Nem azt vártam, hogy egy beszélgetés után emlékezzen, hanem azt hittem, néha vissza kell mennem, vagy ilyesmi. Köszönöm a válaszokat.
2021. dec. 17. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!