Van Egerben normális, bevált pszichiáter? Esetleg Dr. Moretti Magdolnával vannak tapasztalataitok?

Megköszönöm, ha írsz majd, hogy milyen volt. :)
Honnan tudod, hogy MM nem fogad új betegeket? Hiteles a forrásod?

Ha gondolod szívesen beszélgetek veled. Nállam szorongás, pánik, furcsa gondolatok vannak.
Hány éves vagy?

Én is egri vagyok. Évek óta járok a szakrendelésre, de nekem valahogy mindig Tóth Tünde a főorvosom vagy úgy érzem bármit is teszek csak rajta keresztül lehet a szakrendelésre járni. De talán mert régi beteg vagyok kb. 5 perces "találkozók" vannak. Pszichológushoz meg nem járhatok tovább.
13.-án is gyanítom hozzá kerülök, 5 percben elmesélem majd az elmúlt időszakom. Gyanítom ír valami gyógyszert és 3 hónap múlva kontroll.
Hogy lehetne ezen bővíteni, változtatni? Értem hogy van bizonyos problémám és bajom. De a legrosszabb hogy senkivel nem tudom megbeszélni se (nem hogy megoldani, nem csak pszichéseket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!