Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Súlyos kényszerbeteg vagyok,eg...

Súlyos kényszerbeteg vagyok,egész napom ebből áll reggeltől-estig,mit tegyek már nem bírom?

Figyelt kérdés
Csak a kényszerbetegség miatt nemegyszer öngyilkos akartam lenni,egyszerűen egész napom ebből áll már nem bírom.

2021. dec. 13. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van gyógyszer, amitől elmúlik, mért nem mész pszichiáterhez? Lenne normális életed.
2021. dec. 13. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, soha nem fordultál szakorvoshoz???

Mi a konkrét kényszercselekvésed?

2021. dec. 13. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiáter fog neked segíteni.
2021. dec. 13. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
kényszerbetegség gyógyszerekkel és/vagy mentális alapon gyógyítható, elég könnyedén.
2021. dec. 13. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz. Sajnos a kényszer sem gyógyul egyik pillanatról a másikra, azok a gyógyszerek, amik mérséklik a tüneteket, akár hónapokig is tarthat, míg hatnak, a pszichoterápiás módszerek akár évekig is. DE! Nem kell elviselned ezt az iszonyú szenvedést, tudnak segíteni, van tüneti terápia is, szorongásoldók, fordulj orvoshoz, hidd el, hogy tudnak neked segíteni. Az öngyilkossági gondolatok egyértelműen jelzik, hogy súlyos a helyzet, kérj segítséget. Háziorvos tud beutalót adni kórházba is, de a pszichiátriai szakrendelés nem beutalóköteles, telefonálj oda, hogy sürgősségi helyzet van, mikor mehetnél. Segíteni fognak.
2021. dec. 18. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok, bár funkcionálok, nem megy rá az egész napom, de hidd el, tudom, miről beszélsz. Keress fel pszichiátert, és ha ad gyógyszert, vedd be, és ne ess kétségbe, ha nem azonnal hat. Nem az OCD-re fog hatni, hanem a szorongást csökkenti, amitől az OCD is csökken, de ehhez kell pszichológus is. Próbálkozz kognitív viselkedésterápiával, ha azonnal kell segítség, de amúgy mindegy, menj el valamilyen pszichiáterhez vagy pszichológushoz.
2021. dec. 25. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!