Köhöghetek pszichés alapon? Munkahelyet kellene váltani?
Sajnos 1,5 év alatt nagyon sok olyan időszak volt, hogy folyamatosan köhögtem szárazan váladék nélkül. A tüdőszűrésen mikor voltam akkor azt írták rá, hogy "nincs oka" valami ilyen a jelentése magyarra fordítva.
Refluxom van, de nem mindig jön elő.
Csak azt vettem észre, hogy a munkahelyen sokszor rámjön. Főleg most, hogy ilyen telefonálós hideghívásos feladatot kaptunk, lehet hogy így védekezik a test ez ellen? Vagy ha van olyan kolléga aki "energiavámpír".
Mert érdekes itthon a családdal sosem kell köhögni.
Mitől lehet ez? És milyen orvosoknál voltál? ha meg szabad kérdeznem ilyet.
(szeretném kizárni a többi lehetséges okot is)
Simán csak a stressz váltja ki nagy valószínűséggel.A munkahelyi nyomás,szorongás,teher feladatok kollégák vagy akármi más miatt.
Mivel csak a munkahelyeden jön elő ilyenben kell gondolkodni.Vagy még esetleg az játszhat hogy valami olyan dolog közelében dolgozol,ami káros hatással van a szervezetre..belélegzed rendszeresen stb...vagy épp allergiás vagy valamire.De ezek inkább extrém esetek.
Én a stresszre tippelek.Az a legkézenfekvőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!