Mostanában egy ideje, nagyon magan alatt vagyok. Szinte mindenben csak a rosszat látom. Tudom, hogy ez nem jó, és mindig jobb akarok lenni, sokmindent csinálni (ahelyett amit most csinálok, hogy minden nap a mókuskerékben, és utána semmit nem csinálok).
Tudom, hogy ez így nem jó. Változtatni akarok. De valahogy nincs meg az a pont, amin átfordulhatna az egész életem. Mik azok a technikák, vagy ki mit mantráz magának, hogy jó legyen? Aki volt így, őt szívesen meghallgatnám mit csinált másképp, vagy mit olvasott stb.
Vannak motivációs könyvek pl Szabó Pétertől, ami segítség lehet neked. De szerintem az lenne a leghatásosabb, ha keresnél magadnak valami olyan hobbit, ami leköt, amit élvezel és hasznosnak érzed benne magad.
2021. dec. 2. 09:39
2/6 anonim válasza:
Jézus tanításai, Zsoltárok könyve ezek gyökeresen megváltoztathatják a perspektívádat.
2021. dec. 2. 18:10
3/6 anonim válasza:
Picit tágabb perspektívából nézd az életet. Olvasmányok, amik elgondolkodtathatnak:
Platón: Szókratész védőbeszéde
Platón: Phaidón
Lao Ce: Tao Te King
Kulananda: Buddhizmus
Újszövetség/Zsoltárok könyve
Vekerdy Tamás: Honnan hová?
M Scott Peck: A járatlan út
meg egyáltalán, ha olvasol kitágul a világképed, gazdagodik a gondolkodóképességed.
2021. dec. 2. 18:24
4/6 anonim válasza:
A gondolkodás a kérdésem megválaszolását kellene jelentse, szóval nem a témával van a baj, csak juss is valamilyen megoldásra
2021. dec. 2. 22:34
5/6 anonim válasza:
kérdéseK
2021. dec. 2. 22:35
6/6 Senior Séf válasza:
Apránként. Tudnod kell, hogy az ember a szokások rabja. Egy-egy új szokás felvételéhez mindössze 27 napra van szükség. Azután már rutinból is úgy vezényeled le a napodat. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Csak döntsd el reggel, hogy egész nap raplis, kiállhatatlan vénember vénember akarsz-e lenni, vagy olyan ember, aki szembemer nézni az életkihívásaival.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!