Miért sírok minden nap? Ugye ez nem depresszió?
Tényleg nem tudom mi van Velem. kb 2hete minden nap sírok! Este fele rámjön valami, és könnyezek és sírok. 18 éves vagyok, sajnos sok mindenen mentem keresztül... talán ezek miatt van? Vagy talán félek... hogy egyedül maradok... félek, nehogy apukámnak valami komoly betegsége legyen...
Anyukám 14 éves koromban meghalt, testvérem értelmi fogyatékos és mamám van itt nálunk mindig.
Talán a kimerültség miatt vagy miért sírok minden nap? Olyan borzasztó így zárni a mostani napjaimat...
Remélem ez nem betegség vagy valami...
Valamikor ok nélkül is sírok, előjön... vagy pl. mikor látok egy kisbabát az anyukájával már akkor is szinte bekönnyezek... meg úgy mindenen, amit látok a világban...
de ez így nem jó... hogy lehetne ezeken túlesni, hogy ne sírjak mindenen? mert régebben nem nagyon volt ilyen... persze mindig is érzékeny voltam... de ennyire nem... :S
köszi, hogy írtál!
Hát ezek mellett mindenképpen jól jönne egy kis kikapcsolódás. Hétvégenként vagy gyakrabban járjatok el a barátokkal ide-oda. Nem muszáj disco, lehet kávézó, pizzéria, amihez kedvetek van. Néha muszáj kikapcsolni. Nekem is néha van ilyen, hogy rámjön a sírás este. De valahogy mindig megnyugszom. Sajnállak amúgy nagyon :( Én is sok mindenen mentem keresztül, de a tiédhez képest az enyém semmi.
Fel a fejjel. Ne légy szomorú :)
Köszönöm! Neked is fel a fejjel!
Egyébként szoktunk eljárkálni barátokkal, majdnem minden hétvégén :)
Elso vagyok megint. En is ilyen erzekeny lelkuletu vagyok, mint te. Biztos, hogy mindig ilyen is fogsz maradni, ez ellen szerintem nem nagyon lehet mit tenni. Van, aki viszont soha semmin meg egy konnycseppet se tud ejteni. Mindenki mas.
Probalj kikapcsolodni, de persze az a kikapcsolodas mindig csak egy ideig megoldas, mert a lelked ott van veled mindig, ami sebes. Szerintem nem lehet ezt a sebet begyogyitani, hidd el nagyon sok embernek van seb a lelkeben, igy el egesz eleteben. Olvass sokat, erot ado konyveket, itt a neten oldalakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!