Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik velem? Nem bírom...

Mi történik velem? Nem bírom tovább!

Figyelt kérdés

Nem tudom mi történik velem.

Unom az életet, nem bírok koncentrálni, nagyon rossz a memóriám. Haza jövök az iskolából és azt érzem hogy üres a lelkem, hogy nincsenek gondolataim. Képtelen vagyok boldognak lenni. Minden reggel úgy kelek fel hogy még egy napot végig kell csináljak, és semmi értelme nincs,unalmas az élet. Teljesen üresnek érzem magam, nem értem miért, pedig semmi rossz dolog nem történt velem, egyszerűen csak beleuntam az életbe. Semmiben nem lelek örömöt, még az is nehezemre esik hogy barátokkal találkozzak. Egy idő óta azt vettem észre magamon hogy nagyon lassan beszélek, mozgok. Még ha nagyon akarom sem tudok normálisan beszélni, olyan halkan beszélek hogy 2× kell megismételjem hogy megértsék és senkivel nincs kedvem beszélgetni. Ettől az üresség érzéstől megőrülök,sokszor már arra is gondoltam hogy öngyilkos leszek mert nem bírok így tovább élni, nincs értelme semminek. Tanulni nem tudok mert nem bírok koncentrálni, mégis nagyon próbálkozok. Véget akarok vetni ennek az egésznek. Nagyon gyengének érzem magam, nem bírom már tovább. 18/L

2021. nov. 22. 16:35
 1/7 A kérdező kommentje:
És olyan mintha nem lennének érzéseim.
2021. nov. 22. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Halálvágyad van?
2021. nov. 22. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Ilyen fiatalon így elkeseredni...

Minden pillanat egy ajándék, örülj amíg egészséges vagy és töltsd hasznosan az idődet!

2021. nov. 22. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Meg kéne találni az okot, hogy miért érzel így.

1. Szedjél D vitamint. Mennyi időt töltöttél kint nyáron a szabadban? Megvolt a napi 3-4 óra?

2. Két hétig kezd el írni, hogy mennyit számítógépezel, telefonozol és tv-zel. Vannak emberek, akik kikészülnek tőle, ha napi 2-3 óránál többet néznek filmet meg youtube videókat vagy gyakorikérdéseznek. Ha te is ilyen vagy, akkor kell egy szoros módszer, hogy valahogy túllendülj ezen a helyzeten.

3. Van valami ami kiválthatta nálad ezt a rossz érzést? Történt valami a suliban? Szerelmes vagy? Mindjárt jön az érettségi? Rosszak a jegyeid?

4. Mennyit tudsz aludni esténként? Megvan a 8 óra pihentető alvás? Mindennap ugyanakkor fekszel le?

2021. nov. 22. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Fordulj lélekgyógyász orvoshoz!
2021. nov. 23. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:
De, valszeg valaki bántott, vagy sokat szidott téged, vagy mindent jól csinált, csak te valami félreértés miatt úgy érezted, hogy nem szeret, csak már nem emlékszel. Menj el terápiára, én is voltam, sokat segített! Próbáld meg, ha egyedül nem megy, kérd meg egy barátnődet, hogy kísérjen el az első alkalomra. A fővárosban van ingyenes is, lehet másutt is. Háziorvos mondja meg.
2021. nov. 24. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:

A kezeléstől jobban leszel.

#3-as, erre szokták azt mondani, hogy Miért vagy asztmás, hisz annyi levegő van a világban!

2021. nov. 24. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!