Mi történik ha elélcezés után tovább maszturbálok?
Figyelt kérdés
Ha tovább maszturbálok utána egy már kicsit kellemetlen érzésem lesz, ha tovább folytatnám mi történne?2021. ápr. 18. 21:32
1/9 anonim válasza:
Semmi komoly, ha kitartó vagy, elmész még egyszer, de az már sokkal kevésbé lesz intenzív.
3/9 anonim válasza:
Az történne ,hogy egy időn belül újra orgazmusod lenne , csak folyamatosan kell ingerelned a péniszed . Én rendszeresen szoktam ezt csinálni .
4/9 anonim válasza:
Van olyan hogy másodszor is összejön.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom elmondani hogy milyen érzés, de utána magamtól nem tudom csinálni, egyszerűen testileg van leblokkolva vagy nem tudom. Már gondoltam rá hogy akkor próbáljuk ki , de egy idő után valamiért nem tudom csinálni.
2021. ápr. 18. 21:42
6/9 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen kielégíted kellőképpen a szexuális vágyadat.. utána meg már az ember inkább csinálna valami mást "kielégült" érzéssel pl eszel vagy rágyujtasz egy cigire..
7/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek jön össze, hogy elélvezés (kielégülés) után képes legyen egy újabb önkielégítésbe kezdeni. Van, akinek egy kis idő elteltével - a folyamatosan érkező izgalmi ingertől - újra merevedése lesz, és addig folytatja a maszturbálást, amíg ismételten elélvez. Másoknak viszont a kielégülés szó szerint azt jelenti - amit az előttem válaszoló is írt -, hogy egy időre teljes mértékben kielégítették saját vágyaikat, és nem kívánja a testük, hogy újra vagy tovább izgassák magukat.
Ha folytatnád, csupán kiderülne, a tested és péniszed hogy reagál erre az ingerre.
8/9 anonim válasza:
Ha szukseged lenne es vagynal ra, szeretned es tudnad is csinalni.
Ha viszont igy erzel, ne eroltesd. Ez nem egy feladat.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem is erőltetés céljából gondoltam rá, szimpla kíváncsiság:)
2021. ápr. 19. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!