Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet ez a folytonos...

Mitől lehet ez a folytonos "kanos" érzés?

Figyelt kérdés
Nagyon sok esetben amikor még nem volt barátnőm 2-3 évig elég sokszor volt az bennem hogy rá kell rántanom volt hogy napi 5-6 szor is mióta van azóta is meg van ez az érzés csak az a napi 5-6 lecsökkent sok esetbe napi 1-2 re. Sokszor érzem azt hogy akarom nagyon hamar lesz merevedésem stb. és tudom hogy a pasik mások mint a lányok ilyen téren. De olyan fura hogy nekem ez mindig előjön mindig kívánom, stb.. nem vagyok kényszeres nem kell munkahelyen vagy suliban vagy ilyesmi, de azért gyakran csináltam/csinálom.

2021. márc. 23. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Azért, mert fiatal vagy. Ennyi a rejtély.
2021. márc. 23. 22:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez ahogy öregedik az ember kikopik? Erre nem gondoltam mondjuk.
2021. márc. 23. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy, tombolnak a hormonok, és ennyi. Majd lassan elmúlik.
2021. márc. 24. 05:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az igény késöbb is megmaradhat. A szexualitás részben többen isvannak akik panaszkodnak mert az asszon kevesebbet akar szexelni mint ők. Változo hogy kinek mekkora az igénye. Van aki nex szexböl is elég havi pár alkalom de van akinek kell akár hetente többször is. És ez mind akét nemre vonatkozik.
2021. márc. 24. 05:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
magas a libidód. kamasz koromban nekem sem volt elég napi 1, ehhez képest itt egyesek elvannak 16 évesen is heti 2-3 alkalommal.
2021. márc. 26. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!