Nem bírom már mit csináljak?
Nagyon megvisel a szívemmel kapcsolatos vélt vagy valós érzések , már 7 hónapja tart , de 3 hete más formában , akkor a ritmuszavaroktól kezdtem rettegni 1 hete pedig már érzem is , próbálok nem rá figyelni , vannak konkrét napszakok amikor nincs és konkrét amikor van. 2 hete elkezdtem pszichológushoz járni , de még az elején vagyok , kardiológushoz mennék de már egy tucatnál voltam és kezd nagyon kellemetlen lenni. Sürgősségiken is voltam többszőr , mentő is volt.
Nem értem lehet 7 hónapig nem volt semmi valós bajom és a rengeteg szorongástól szívbetegségem lett ?
Voltam vagy 9 kardiológusnál , volt 5× szív UH minden alkalommal ekg ,4×holter 24/h ekg utoljára 2 hete.
Elmennék újra , csak már szégyenlek.
Köszi aki válaszólt
Akkor meg meg nyugodhatsz hidd el ha valami baj lenne mar kiderült volna.
Énis ilyen voltam, de amint meg történtek a vizsgálatok meg nyugudtam 🙂
9# Nem, biztos hogy nem néztek el semmit. Hidd el, ők szakemberek, ezer meg ezer szívzűrt látnak nap mint nap.
Idegileg kivagy, az látszik. Esetleg ha szedsz rendszeresen nyugtatót az nem oldaná meg a problémát?
Átérzem amin átmész, nekem is volt ilyen időszakom több is, súlyos is, enyhébb is, a tünetek valósak, nem lehet nem észrevenni, bezavar, megijeszt, és rettegésben tart.
Mégis lelki eredetű lehet. A pszichológus jó lesz.
Tudok ajánlani neked pszichológust, aki orvos is egyben, vele a gyógyszerszedési problémákat is átbeszélheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!