Mit csináljak ha nem tudok aludni, nem kapcsol ki az agyam?
Mindfulness vagy autogén tréning segíthet az agy kikapcsolásában.
Napközben jó lenne valami fizikai mozgás, kocogás, 1-másfél óra, vagy szobabicikli, bármi.
Próbáld meg kiüresíteni az agyadat. Vagy gondolj valami szépre!
Hallgass meditációs zenéket az interneten. Hívő ismerőseimnek az szokott segíteni, hogy odateszik a Jóisten kezébe a gondjaikat.
Sajnos nem járok fel gyakran a 777.hu oldalra pedig ott elég jó történeteket szoktak írni.
Régebben a maiige.hu oldal is szokott számomra megnyugtató lelki táplálékul szolgálni, de mostanában nem találom a példázatértékű történetek leírásait.
Nekem már nincsenek alvási problémáim hosszabb ideje: megoldottam őket pl. "bárányszámlálással", érzelmi központ "kikapcsolásával".
Van kedvenc dallamod?
Játszd le fejben folyamatosan. Ha nem megy akkor keresd meg és hallgas rommá amíg meg nem tapad, be nem rögzülnek a kedvenc zenéid :)
Én magamtól jöttem rá erre a módszerre, és rengeteg mindenben segített gyerekkorom óta.
Ezzel győztem le a sötéttől való félelmet és szorongást is, és rengeteget fejlődött tőle a hallásom, és dallam memóriám!
Olyan az agyam mint egy Jukebox!
Lehet hogy napközben alszol, így este már nem tudsz.
Lehet hogy lefekvéskor bámulod a világító monitorokat, képernyőket, ez a sejteket összezavarja, így képtelen lesz pihenő módra váltani az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!