Nem kapcsol be a laptopom képernyője mit csináljak?
Figyelt kérdés
ha rácsatlakoztatom a telefonom akkor érzékeli és a billentyű is világít és sípol mint mindig ha töltőre rakom de a képernyő fekete teljesen
Mit csináljak?
Lenovo gép
Az a baj hogy nem az enyém hanem a szüleimé és ki fognak nyírni
2021. ápr. 6. 17:12
1/9 A kérdező kommentje:
Ha megnyomom az egeret akkor a tipikus windowos hangot adja ki
2021. ápr. 6. 17:15
2/9 anonim válasza:
kicsit mozgatod, akkor se érzékeli? lehet kontakt hibás
3/9 A kérdező kommentje:
Lenyomtam 5 másodpercig a kikapcs gombot és leállt aztán bekapcsoltam és semmi de most nagyon hangos lett a motor és már nem tudom kikapcsolni
2021. ápr. 6. 17:23
4/9 A kérdező kommentje:
Már a billentyű parancsokra sem reagál
2021. ápr. 6. 17:54
5/9 A kérdező kommentje:
És már csak a bekapcsoló gomb világít
2021. ápr. 6. 18:05
6/9 anonim válasza:
Ha kontakthibás, az abban szokott megnyilvánulni, hogy hosszú percekig mindenféle szines vonalak futnak rajta. Némi igazitgatás után beáll, attól kezdve semmi baja. Ez is Lenovo, de már nyolc éves. Most már meg se nyekken?
7/9 A kérdező kommentje:
Igen az elején csíkos volt és már csak a motor hangját hallani és a bekapcsoló gomb világít csak
2021. ápr. 7. 03:13
8/9 A kérdező kommentje:
Ma reggel bekapcsolt én sem értem
2021. ápr. 7. 13:02
9/9 anonim válasza:
Ez a billentyűzet és a kijelző közötti összekötő szalag hibája. Javításához szét kellene szedni a billentyűzetet, de nyolc éves gépnél ez nem éri meg. Mozgasd a kijelzőt, majd beáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!