A Scippára rá lehet szokni?
Elég fura panaszom van, amit eddig egy orvos sem tudott megmagyarázni mi lehet, ami eléggé fura. Jártam már ideggyógyásznál, üzemorvosnál, háziorvosnál, és értetlenül álltak előtte....
A lényeg, hogy azt értem, mintha a testemben lévő idegek napközben többször (sokszor) "áramütést kapnának", mintha összehúzódnának, mintha mini sokkokat kapnék, nagyon nehéz ezt leírni. Ha elnézek jobbra vagy balra, ha a fejemet mozgatom, ha bármit teszek, előjön, percente többször is, egész nap.
Eddig csak a scippa tudta ezt nekem elmulasztani... De nem lehet róla lejönni sehogy sem. Úgy értem, a pszichiáter is addig javasolta míg munkát találok (egyetemista voltam mikor kezdődött) és már van munkám, le akartam tenni 2x is, de mindig előjöttek ezek a tünetek.
A scippáról az orvos ajánlása szerint "lassan jöttem le" mindkét alkalommal, először úgy hogy 2 hétig feleztem, aztán 2 hétig minden másnap feleztem, majd elhagytam. Második alkalommal 1 hónapig feleztem, 1 hónapig másnap felet, és ugyan úgy jönnek ezek a tünetek, 1 héttel kb arra, hogy nem szedem...
Nem akarok rászokni ezekre a szerekre...
Néhány ember azt is mondta már nekem, hogy ez már a scippa által okozott függőség.. Ez érdekes mert a pszichiáter és az ideggyógyász szerint a scippa nem okoz függőséget. (neten néhány helyen mégis olvasni ilyesmit..)
Ti hogy látjátok ezt az egész helyzetet? Van sejtésetek hogy mi lehet ez a panaszom, és a scippával kapcsolatban szerintetek tényleg okozhat függőséget? Mi a véleményetek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!