Járnátok olyan pszichológushoz, aki privátban lányokat bánt és zaklat, meg egy nagyképű, bunkó gazember?
Nem is értem, hogy ilyenre hogy lehet igény. Mármint szerintem nem is tud másképp viselkedni, ha megerőlteti magát akkor sem. Tényleg egy utolsó pszichopata, gonosz emberi aljadék oktat ki másokat?
Arról nem beszélve, hogy egy csaló, pénzért bármire képes és bármit képes megtenni, csak hogy anyagi haszna legyen...
Ja és az a legjobb, hogy utána letagadja, hogy nem fogad pácienseket, miközben elég rendesen járnak hozzá.
Igen, az egyik a legjobb barátnőm... Azóta tudunk többről is... Nála megpróbált visszaélni is a helyzetével, ha értitek mire gondolok, nagyon veszélyes ember is... Kb. mindenki veszélyben lehet, aki megfordul nála.
De mint írtam a privát életében is így viselkedik, nem hiszem, hogy mások előtt meg tudná játszani magát... Amikor egyszer véletlen beszélnem kellett vele, akkor is bunkó volt, meg olyan rossz érzésem lett tőle, hogy ez egy szörnyeteg, de tényleg. És rá egy éve hallom, hogy tényleg. Szóval kicsit oda kellene figyelni, hogy ki ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!