Az rágalmazásnak minősül, ha egy pszichológusnak elmondtam mit csinált egy kollégája?
Figyelt kérdés
A nevét nem mondtam meg, hogy ki, direkt ezért. Kiderült akkora belterjes banda, hogy ismeri, meg a barátja... Én meg ezt nem tudtam...
Nyilván nem rágalmaztam, de ezzel fenyegetőzik, direkt nem mondtam meg a nevét és azért kerestem meg pont, amit az első művelt...
2021. nov. 13. 16:03
11/11 A kérdező kommentje:
WTF?
Neked ebből nem kell kihámoznod semmit sem édesem, meg hinned sem kell... Nem vagyok paranoid, de neked rohadt minden kérdés alá beírni ezt, mert valahol hallottál ilyet, beteg vagy!
2021. nov. 15. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!