Az rágalmazásnak minősül, ha egy pszichológusnak elmondtam mit csinált egy kollégája?
A nevét nem mondtam meg, hogy ki, direkt ezért. Kiderült akkora belterjes banda, hogy ismeri, meg a barátja... Én meg ezt nem tudtam...
Nyilván nem rágalmaztam, de ezzel fenyegetőzik, direkt nem mondtam meg a nevét és azért kerestem meg pont, amit az első művelt...
Ha nagyon akadékoskodik, akkor elgondolkoznék a helyedben azon, hogy etikai vétség miatt jelentem a mostani pszichológust. Ez egy segítő szakma, amiben tilos visszaélni a kliens bizalmával. Az ilyenek alkalmatlan "szakemberek" miatt előítéletesek az emberek a pszichológusi hivatással szemben...
Ezen kívül, minden pszichológus köteles megadni vagy látható helyre kitenni az illetékes betegjogi képviselő nevét és elérhetőségét. Nála is tehetsz panaszt. (1#)
Nem. Ha nem mondtad meg a nevét, akkor hogy tudta, hogy kiről van szó?
Valószínűleg arról van szó, hogy nem akar ő maga ilyesmibe keveredni, a pszichológus segítő szakma, az, hogy valakivel te nem tudtál együtt működni az nem feltétlenül az ő hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!