Szociális szorongásra (elpirulástól való félelem) milyen gyógyszer jó az SSRI-n kívül?
Nálam az SSRI teljesen jó erre,tünetmentessé tesz.
Viszont van kettő elviselhetetlen mellekhatása,ami a libidó teljes elvesztése,illetve a hízás.
Van esetleg más gyógyszer ami jó lenne rá,de nem okozza ezeket a mellekhatásokat?
(SNRI) is próbáltam ott is ugyan ez volt a gond,illetve ami hatástalan volt az a Mao gátlók.
Nálam a gond az,hogy az alapozó sem takar,kb ég a fejem olyan vörös szoktam lenni.
Viszont szerintem nálam,csak ez a probléma,hogy attól szorongok és pirulok el,hogy tudom,hogy elpirulok.
Ha este sötétben beszélek valakivel,ahol tudom,hogy nem látni az arcom ott semmi problémám sincs,persze lehet ott is pirulok minimálisan csak ott ugye nem zavar.
1-es meg 5-ös vagyok.
Én már próbáltam mindenféle módszert, koffein pozitív hatással van rá (csak akkor, ha nem folyamat adagolom, mert akkor az ellenkezője van).
Igazából szeresd magad, legyen önbecsülésed. Nem is olyan félelmetesek a többiek, a te véleményed is számít, nem kevesebb a többiekétől. Ez elég nehéz, de ez az egyetlen kiút. (Legalábbis az esetemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!