A pszichiáternek mi értelme van, ha félórás duma után felírja a gyógyszereket és csá? Mitől lenne javulás? Ettől?
1 éve tart ez a semmi, javulás az ami az elején is jósolható volt. A nagy nulla.
de hát mitől is lenne javulás.
" Sajnos fizetni kell magánt, ha értelmeshez akarsz menni,"
Oda is jártam HÓNAPOKAT, a család anyagilag belerokkant aztán végül én hagyztam abba mert ha már szart se ér, legalább ne fizessünk.
A TB-s pzicho se ér semmit, na de legalább nem is kerül semmibe.
A magám meg már akkor 12-15.000-et kért /óra.
Most 20-25.000 a tarifa. És mit ért . Lóf***szt.
nem attól ér valamit mennyibe kerül....
25.000 egy órára a SEMMIÉRT.
Bakker, akkor ezt inkább prosira költöm akkor legalább jól érzem magam...
Ha rossz szakembert választasz, akkor akár 40 ezret is fizethetsz, akkor sem lesz értelme. Sajnos meg kell keresni a jót, és annak fizetni.
Ha így állsz hozzá a dologhoz egyébként, akkor ne várj megváltást tőle. Ha nem akarod, nem kell csinálni. Itt nem fog tudni neked senki segíteni ebben, mert sajnos a szakemberek nem ezeket a fórumokat olvassák. :)
A gyógyszer nem lesz tartós megoldás, mert a gondolataidon és a reakcióidon nem változtat. Valóban valami olyan segítség lenne hasznosabb, ahol ezeket a pszichés nehézségeket tudod átdolgozni valakivel.
Ez pedig pszichológus, vagy más olyan ingyenes hely, ahol ezzel foglalkoznak a szociális területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!