Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek normális ez a...

Szerintetek normális ez a pszichológus, amit írt nekem?

Figyelt kérdés

Megkerestem, mert egy dologról, hipnózis szerettem volna kérdezni, nem terápiára járni és ezt le is írtam, nyilván nem ingyen...

Erre az volt a válasza, hogy majd akkor fogadjuk, bocs "elvállaljuk", ha előzőleg én befekszem a pszichiátriai osztályra kivizsgálásra és ott megvizsgál 3-4 pszichiáter majd ezzel a papírral odamegyek hozzá...

Visszaírtam neki olyat... Nos miért feküdjek be a pszichiátriára, ha nincsen semmi bajom? Egyrészt, kettő meg olyan sincs, hogy én beállítok, mert nyilván meg sem fordult a fejemben, mert "akkor vállal"... Ha meg befektetnek valakit állami osztályra, akkor minek ő... De én csak erről a dologról szerettem volna megtudni többet, ennyi... Semmi terápia...

Most ezek komolyan bárki odamegy, befektetik a pszichiátriára előtte? xD Aztán, ha potyára fekszik be és nem vállalják el és milyen problémára hivatkozva állítanék oda be? Meg mint ha ők lennének az atyaúristenek... Arról nem beszélve, hogy elvileg egészséges ember is járhatna oda... Meg csak érdeklődtem, aztán feküdjek be oda?

Ez kajak máshol is így van?

2021. nov. 12. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Jó fej a pszichológus! Azt akarta érzékeltetni, hogy ne te döntsd el, hogy mire van szükséged. Minden előzmény nélkül senki nem kezd bele hipnotizálni valakit, főleg úgy nem, hogy kijelenti, terápiára nincs szüksége.

Ha csak ennyi kell, egy kókler jósnőhöz is fordulhatsz.

2021. nov. 12. 22:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Milyen jó fej? Hát mondjuk azt sem én döntöm el, hogy oda befekszem csakúgy, hogy engem még csak nem is ismer... Egyébként nem hipnotizáltatni és kezeltetni akartam volna magam, hanem erről a dologról kérdezni olyantól, aki ezzel foglalkozik...

De tuti befekszem...

2021. nov. 12. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos sok pszichologus nem tudja, milyen bolygon van a kepzes vegere. Hagyd, keress mast, ez nem normalis. Azt fektetik korhazba, aki mashogy mar nem kezelheto. 3-4 pszichiatriai vizsgalat utan valoszinuleg mar 10 diagnozisnal es gyogyszernel tartanal, oket ismerve, azt ha eddig nem volt bajod, majd utana lesz... :D
2021. nov. 12. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Én azért a te leveledre is kíváncsi lennék, mert itt elég erős műsort nyomsz egy semmiség miatt. Az "elvállalni" szóban semmi rossz nincs, így használják, főleg most a covid miatt elég soknál nincs hely, ezért kérdés, hogy kit tud "vállalni". Ez nem pejoratív. Ebből kiindulva, lehet olyat találtál, ahol van valami szabály a pszichiátriára vonatkozólag, csak nagyon magadra vetted, felnagyítottad.

Sok pszichológussal beszéltem már, egyiknél se éreztem, hogy atyaúristennek hiszi magát. Persze biztos vannak ilyenek is, mint minden szakmában.

Hőbörgés helyett, írj egy másiknak, azzal többre mész.

2021. nov. 13. 05:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó, sajnos én olyanról is hallottam ismerősi körömben, aki vissza is élt a helyzetével stb., annak idióták nyilván.

Egyébként igen, azt írta náluk ez a protokoll, meg az eljárás, de akkor is... Szóval nem ellenem szólt, de akkor is... Kíváncsi lennék hány hülye fekszik be nekik, mikor vannak mások is...

2021. nov. 13. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!