Normális, hogy a pszichológusom nem folytatja velem a terápiát védőoltás nélkül?
Normális.
Ha valaki beoltatja magát, az nem para. El lett mondva mi az értelme, ha valaki nem érti, akkor ez van, szíved jogod nem beoltatni magad, akkor fogadd el, hogy nem vállal, neki meg ehhez van joga.
Normális. És folytatja veled, csak online.
Van olyan terapeuta is, aki azzal is csak online beszél, aki be van oltva.
A döntéséhez joga van.
De attól még neki sem ártana egy pszichológus mert eléggé paranoid :)
Valahogy mindig azok félnek a legjobban a vírustól akik már a 3. Kört is megkapták. Pedig elismert dolog már, hogy az oltott is terjesztheti (ráadásul nagyobb esélyel tünetmentesen)
Engem oltással is átállítottak onlinra. Orvos is csak úgy kezelt. Otthonról nem tudtam megoldani mert nincs lehetőség fizikailag egyedül lenni egy helyiségben. Utcáról, telefon zajlott a terápiám. Nagyon rossz volt. Orvos sokszor csak 8 után adott időpontot. Bújkáltam az utcán kijárási tilalomnál.
Most más kezel. Személyesen. Ennél a típusú terápiánál csak úgy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!