Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lettek annyian öngyilkos...

Miért lettek annyian öngyilkosak ebben az évben?

Figyelt kérdés
Most néztem és 919699 ember lett öngyilkos idén, ez annyira elszomorító.

2021. nov. 10. 00:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%

A vírus meg az öngyilkosság

előbb utóbb csak beállítja a kívánt népessége T amit egyesek

Úgy akarnak

Csak nem ott és azok pusztulnak ahol

Kellene

De egyszer lesz igazság

Jajaj

2021. nov. 11. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Linket tudsz küldeni hol kell nézni?
2021. nov. 11. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Mert ilyen helyzetben az emberek rájönnek, hogy nem is annyira fontosak. Pótolhatóak, mint barátok, mint munkaerő, mint diák. Úgy érzik, senkinek nem tűnne fel, ha eltűnnének (és ez sajnos sokszor igaz! mert az ember elsősorban magára gondol).

Nekem egyetemen voltak tehetséges szaktársaim, akiket úgy látásból ismertem, néha beszéltünk, ilyesmik. Egy csomó közülük abbahagyta a tanulmányait, vagy éppen teljesen felszívodott valahogyan. A Covid előtt a tanárok is magasztalták őket (mint embert és mint intellektust is), mindig ment a tettetés, mennyire jó a közösség. Ennek ellenére a kutyának sem tűnt fel, mennyi diák abbahagyta a tanulmányait, mégha olyan szívódik fel, aki eddig mondjuk aktív volt, azt is leszarják. Meg nyilván úgyis jönnek újak. Okokat keresni nyilván luxus a mai világban. Igazából amint eltűnik pár ember a közegünkből simán pótolják őket, ami szomorú. A mentálhigiénés gondoskodás is meg van oldva néhány poszt osztogatásával, "awareness" mozgalmakkal és úgy ennyi.

Sok embert a képességei alapján definiálunk, ergo mennyire "hasznos" a közösségnek, jó-e vele lenni. De akik úgy érzik, nem jók semmiben, ráadásul kiesnek még a megnaradt szociális készségeik is, na ők nem csak a világot utálják meg, de ami még rosszabb: saját magukat. Úgy érzik, a halálukkal sem fog változni semmi. Vagy esetleg reménykednek, hátha valaki végre (legalább) utoljára észreveszi rajtuk a jeleket.

2021. nov. 11. 23:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Itt lehet "nézegetni", bár nem tudom, mi mennyire hiteles ebből.

Én 5 percig figyeltem, azalatt kettővel nőtt az öngyilkosok száma.

[link]

2021. nov. 11. 23:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A covid miatti lezárások okozta stressz és egzisztenciális bizonytalanság, anyagi gondok miatt. Tehát az idióta, indokolatlan intézkedéseket elrendelő, diktatórikus covidfasiszta kormányok felelősek ezeknek az embereknek a haláláért.
2021. nov. 15. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!