Miért lettek annyian öngyilkosak ebben az évben?
Figyelt kérdés
Most néztem és 919699 ember lett öngyilkos idén, ez annyira elszomorító.2021. nov. 10. 00:53
1/15 A kérdező kommentje:
és egyre csak növekszik ez a szám :(
2021. nov. 10. 00:54
2/15 anonim válasza:
Covid alatt az otthoni bántalmazás rátái is nagyon nőttek. Ez akár szülő gyerek kapcsolatban, vagy szerelmesek kapcsolatában is látható. A nők bántalmazása is azt hiszem duplázódott a covid alatt. Plusz a bezártság, depresszió. Az emberek nem találnak kiutat. Szerintem ezeknek a keveréke.
3/15 anonim válasza:
A COVID sokaknál okozhatott egzisztenciális vagy pszichológiai válságot.
4/15 anonim válasza:
#2 nem csak a bezártság, hanem a gazdasági válság is szerepet játszik benne. Minden drága, a fizetések viszont nem emelkednek, sőt sokan el is vesztették az állásukat.
5/15 anonim válasza:
Nem csoda ilyen fizetések mellett. Jó, igaz, lassan talán már növekszik, de 200 ezrekért elmenni dolgozni 3 műszakba, és kikészülni. Meg persze a vírus miatt is gáz volt a helyzet. Én nem csodálkozok rajta...
6/15 anonim válasza:
Hát hogyha nem lenne a genetikailag bennünk a túlélési életben maradási ösztön akkor nem sokan élnénk
A szegény kihasznált ember azért bucsuzna az élettől
A kizsákmányoló mindenkin atgazolo pedig ezért mert
Nem lenne kín átgázolni
Kihasználni ,bár kezdhetnék
Ők előbb?!?!?
8/15 anonim válasza:
#7, nyilván világszerte, nem MO-n
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, világszerte.
Most már 924841
2021. nov. 11. 18:53
10/15 A kérdező kommentje:
Év végéig eléri az egy milliót szerintem
2021. nov. 11. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!