Hogyan találjam meg a számomra megfelelő pszichológust?
- A karrierem beragadt karrier tanácsok is kellenének.
- Nem tudtam elköltözni a szülői házból, és érzelmileg elszakadni otthonról, sose éltem önállóan.
- Tele vagyok önbizalom problémákkal.
- Sose sikerült egy lányt se elhívnom randizni. Tehát a szerelmi életemet is helyre kellene rakni.
- Nincs jó probléma megoldó stratégiám
- Tele vagyok szorongással.
- Problémáim vannak a felnőtt élettel, és a felelősség vállalással.
- Néha indulat kezelési problémáim is vannak.
28/F
Végig böngészed a bemutatkozásokat, és bejelentkezel ahhoz, aki szimpatikus. Ennyi a titka.
Klinikai szakpszichológust vagy pszichoterapeutát keress.
3 -as a pszichológuskereső jó de azért nem minden felsorolt témára kell itt klinikus vagy terapeuta. A szorongásra nem árt (és esélyes, hogy az a gyökere mindennek) de nem látom az indikációt hogy csakis klinikus fogadhatná szóval kérdező először egy szimpatikus szakembert válassz és ha eljuttok odáig akkor majd ő továbbküld ha szükség van rá.
4-es a pszichológus fizetős mert emberszeretetből nem lehet zsömlét venni és rezsit fizetni de vannak tb támogatott helyek illetve önkéntes lehetőségek is ingyen (pszihu, énprojekt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!