En azt szeretnem hogy irjatok ki magatokbol ami bant, ha nincs kinek elmondani, en barkit meghallgatok!💗 minden oke veletek? 17L
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 01:42
11/12 Koaxk Ábel válasza:
10-es amit írsz az sokakat nyomaszt eleve itt van a létbizonytalanság, de ha meg van ez egzisztencia akkor is ott van ezer stressz faktor!
Ebbe nagyon durván bele lehet fásulni!
Én 38 vagyok és nagyjából minden megvan, tehát egzisztenciális téren nem kell aggódnom, de így is ami most van, nagyon nem jó!
12/12 Koaxk Ábel válasza:
Jaa amúgy azt nem írtam én sem alszom éjszaka, állandóan valamin kattogok! Általában éjfélkor de minimum 2 körül felébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!