Próbáltatok pszichés betegségre táplálékkiegészítőt, vitamint szedni? Milyen tapasztalatotok volt? Segített valamelyik? Ha igen, akkor miben?
Magnéziumból szedtem többfélét. Mind sz@r volt nekem. B-ket hízási félelmem miatt kerülöm, de lehet nem sokáig. Ha majd tudok emészteni... Multit szedek, abban van azért ezekből, nem túl sok.
Pszichobiotikumról és a többiről nem hallottam. Utánanézek.
Köszi a tippeket!
Sziasztok,
Mielőtt kipróbáltam volna én is elég sok helyen olvastam mindenféle, gyakran ellentétes infót. De úgy voltam, hogy kipróbálom mert már régebb óta elég stresszes voltam, illetve az alvásom sem volt az igazi (valószínűleg a 2 össze is függött). Anno első körben gumicukrot és olajat vettem, viszont nekem használt. Elmúltak ezek a gondjaim. Ahogy néztem a weboldalakon árult olajak között elég nagy szórás van, hogy mennyi cbd-t tartalmaz pl egy olaj. Van ilyen 150, 300, 500m kiszerelések is, de azok szerintem nagyon gyengék és nem is nagyon használnak, ilyeneket is próbáltam de ezek nem értek semmit nálam. CBDpiac nevű webshopon vettem 1500mg-os olajat, ill gumicukrot, ezek már működtek (viszonylag normális árban is voltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!