Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Próbáltatok pszichés betegségr...

Próbáltatok pszichés betegségre táplálékkiegészítőt, vitamint szedni? Milyen tapasztalatotok volt? Segített valamelyik? Ha igen, akkor miben?

Figyelt kérdés

2021. nov. 6. 16:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 Pszichobiotikumot nem próbáltad? Célzottan erre jó, ahogy a neve is mutatja. Plusz még egy szavazat a B-komplexre, szerintem jó a Vitaking Stressz B-komplexe, ill. a Yiya, WTN, GAL. Magnézium még egy szavazat, nem minden magnézium fosat, különböző vegyületei vannak, nem mind fosat és hatékonyságuk, felszívódásuk is különböző. Magnézium-oxidot sikítva dobd el.
2021. nov. 7. 21:52
 12/14 A kérdező kommentje:

Magnéziumból szedtem többfélét. Mind sz@r volt nekem. B-ket hízási félelmem miatt kerülöm, de lehet nem sokáig. Ha majd tudok emészteni... Multit szedek, abban van azért ezekből, nem túl sok.

Pszichobiotikumról és a többiről nem hallottam. Utánanézek.

Köszi a tippeket!

2021. nov. 7. 21:58
 13/14 anonim válasza:
Sziasztok! Szerencsére nekem nem voltak ennyire súlyos problémáim. Valamilyen szintű depresszióm volt, ami még párosult rossz alvással és gyakori stresszeléssel is. Mikor használok CBD olajat, nem jelentkeznek ezek a negatív dolgok.
jan. 29. 08:01
 14/14 anonim válasza:

Sziasztok,

Mielőtt kipróbáltam volna én is elég sok helyen olvastam mindenféle, gyakran ellentétes infót. De úgy voltam, hogy kipróbálom mert már régebb óta elég stresszes voltam, illetve az alvásom sem volt az igazi (valószínűleg a 2 össze is függött). Anno első körben gumicukrot és olajat vettem, viszont nekem használt. Elmúltak ezek a gondjaim. Ahogy néztem a weboldalakon árult olajak között elég nagy szórás van, hogy mennyi cbd-t tartalmaz pl egy olaj. Van ilyen 150, 300, 500m kiszerelések is, de azok szerintem nagyon gyengék és nem is nagyon használnak, ilyeneket is próbáltam de ezek nem értek semmit nálam. CBDpiac nevű webshopon vettem 1500mg-os olajat, ill gumicukrot, ezek már működtek (viszonylag normális árban is voltak).

jan. 29. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!