Szedett-e már valaki Herparen nevű májregeneráló táplálékkiegészítőt? Szeretnék véleményeket olvasni róla! Megéri? Milyen tapasztalatok vannak a termék használatával, hatékonyságával kapcsolatosan?
Köszönöm a gyors válaszokat, de linkre kattintva olvasható, hogy melyik termékre gondoltam. Nem a véralvadásgátlóra! "Herparen – regenerálja és megtisztítja a májat 1 kúra alatt
Enyhíti az alkohol, az egészségtelen ételek, a mérgezés, a gyulladás mellékhatásait"
Nincs tapasztalatom róla, de ez a nyomulós reklám, és a valószínűleg fiktív nevek/képek nekem nagyon gyanúsak. Én sosem rendelnék ilyet... A felsorolt összetevők jól hangzanak, viszont ezt találtam:
Én óvatos lennék vele, félő, hogy valami lehúzós szélhámossaág van a dologban.
A Herparen nevű készítménnyel kapcsolatosan annyi, hogy az egész oldal egy nagy átverés. Egyetlen fénykép sem az akinek be van állítva. A legtöbb orosz honlapokon szereplő személyek fényképei, mint pl a magyar "Dr Halász Tamás" hepatológus igazából Отт Александр Александрович.
A "hozzászólók" és a "munkatársak" megegyeznek más orosz nyelvű hasonló tartalmú oldalak a Hepanol
és a Leviron Duo
hozzászólóival vagy munkatársaival természetesen teljesen más neveken. Az egyes fényképek keresésénél van hogy egy angol társkereső oldal egyik hölgye mosolyog vissza ránk. Úgyhogy eszébe ne jusson senkinek rendelni ebből a készítményből, mert teljesen megbízhatatlan az eredete!
Sajnos ez van, üdv Oszkár!
Vegyél inkább kurkumát, illetve létezik májregeneráló teakeverék is, jobban jársz.
OGYI-nál rákérdeztem és ezt a választ kaptam:
"A Herparen nevű készítményt Intézetünk sem gyógyszerként, sem gyógyhatású készítményként nem törzskönyvezte. A termék a bejelentett étrend-kiegészítők listájában sem szerepel.
A megkeresésében nevezett weboldallal kapcsolatban felmerül, hogy hamis gyógyszert forgalmaz, ezért levelét a hamisgyogyszer@ogyei.gov.hu e-mail címre továbbítottam."
Szóval nagy valószínűséggel átverés.
Máriatövist érdemes szedni. Pl Silegon, Legalon.
Sok olyan készítmény van (pl drogériában), amiben túl alacsony a hatóanyagtartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!