Velem van a baj,vagy másokkal? Ez így normális?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,és úgy érzem nincs szükségem barátokra. Párom van vele foglalkozom meg a szűk családdal,a többi ember egyáltalán nem érdekel. Általános iskolában volt pár barátnőm ,de mindegyikkel megszakadt a kapcsolat mert kifogásolták a viselkedésem. Középiskolában is volt egy barátnőm de vele folyton veszekedtünk, hazudozós volt, nem tisztelt. (Szerinte fordítva volt) vele én szakítottam meg a kapcsolatot mikor eljottem a suliból. Most egyetemre járok, itt is rengetegen vagyunk, de mégis egy ember sincs akivel úgy érzem egy szintén lennénk,vagy egy hullámhosszon. Nem szólok senkihez,nem érdekel senki,rengetegszer idegesitenek,hamar kiismerem őket. Általában olyanokkal jöttem ki akik a baratsagunkban inkább az alárendelt szerepben voltak,vagyis én voltam a domináns úgymond a baratsagban ,nem szeretem ha elnyomnak. Volt pár lány év elején aki szimpatikus lett volna,de más társaságba mentek,és ez rosszul esett ,azóta annyiban hagytam ,nem közeledek felé. Szeretek a középpontban lenni ha mindenki velem foglalkozik,de en nem akarok nyitni senki felé,meg sokszor idegesít ha látom mások hogy elvannak. Most is hívtak bulizni, de egy olyan társaság akik szerintem gyerekesek hozzám,hazugsággal lemondtam. Velem van a baj,vagy másokkal? Nemtudom lenne e szükségem valamilyen barátnőre vagy sem, nagyon nehéz találnom olyat aki megfelel nekem és csak velem foglalkozik nem egy másik társasággal. Igen,birtokló vagyok minden szerettemmel ha voltak barátaim azokkal is,szerintem ezzel nincs baj. Valahogy most is szerencsétlen voltam hogy nem ültem oda év elején vagyis nem volt hely amellett aki szimpi lett volna és ők már pár nap alatt klikkesedtek ott a hátul ülő lányok én meg kimaradtam. Nem az én hibám úgy érzem,szerencsétlenség. Van valaki aki ugyanígy van vagy volt? Szerintetek van azzal baj ha nincsenek barataim? A tavalyi szulinapomon is 1 ember írt,az is a volt tanárom. A párom az egyetlen meg anyukám akivel beszélgetni tudok.2021. nov. 5. 10:36
1/4 anonim válasza:
Dugj egy jót és levan ejte az egész
2/4 anonim válasza:
Helyesen látod, ez így nincs rendben. Mivel ilyen fiatalon felismerted, jó esélyed van, hogy változtass a helyzeten. A kulcs az önismeret. Érdemes lenne felkeresned egy pszichológust.
3/4 anonim válasza:
Veled is és másokkal is baj van. Magadon tudsz segíteni, ha engeded magad formálni annak, aki tervezett és megformált minket. Ebben többféle módon segít nekünk. Azért íratta le a Bibliát, hogy jó tanácsokkal lásson el, különösen napjainkban, és a jövőre!
Jelenések könyve 21:4."És letöröl szemükről minden könnyet és nem lesz többé halál sem kesergés sem kiáltás sem fájdalom nem lesz többé...
4/4 anonim válasza:
Szerintem ebben nincs semmi fura, én is ilyesmi vagyok csak én nem bízok meg senkiben.Szerintem jobban teszed ha nem annyira barátkozol, ha valakinek szimpi vagy azt úgy is látod rajta vagy felveszi veled a kapcsolatot. Legalább kevesebben szúrnak majd hátba,egyedül ez a birtoklás fura egy kicsit,de próbáld meg nem birtokolni a barátaidat hanem egyelő félként kezelni őket, akkor nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!