Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez normális nagyvécézés után?...

Ez normális nagyvécézés után? Másokkal is van ilyen?

Figyelt kérdés

Alapjáraton elég nehezen alszom el, de nagyvécézés után annyira könnyen, és annyira hirtelen rámjön az alhatnék, hogy sokszor úgy érzem, lecsukódik a szemem, és még az ágyig is alig érek ki, aztán bevetődök, és flé perc alatt alszom.

Normálisan 10-15 percbe telik, mire egyáltalán elálmosodok.

Mitől van ez? Ez valami hormonális dolog? Egyáltalán normális?

2012. szept. 9. 00:37
 1/5 zsozso960315 válasza:
Teljesen normális :D
2012. szept. 9. 00:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy csinálod hogy este nagyvécézel? Én mindig reggel.
2012. szept. 9. 01:08
 3/5 anonim ***** válasza:

10-15 percbe? Ez az átlag, ami a legtöbb embernél van, teljesen normális. Irigyellek ebben, nekem ovis korom óta csak altatóval megy az alvás, azzal is nehezen.

A vécézés utáni alvás valószínű attól lehet, hogy nagyon megerőlteti a szervezeted (pl. szorulás esetén...). Ha kifáradsz, alapból könnyebben megy az alvás.

2012. szept. 9. 01:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nah igen ez az, hogy nem csak akkor, ha megerőltetem magam, szorulásnál, vagy ilyenek, hanem bármikor, és rögtön jelentkezik, amint elvégeztem a dolgom, abban a pillanatban, valami nagyon erős álmosság. Életemben soha máshol nem éreztem ilyet, azért furcsállom.
2012. szept. 9. 11:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Este vagy reggel, teljesen mindegy. Ha reggel, felkelés után nagyvécézek, akkor is.
2012. szept. 9. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!