Ez normális nagyvécézés után? Másokkal is van ilyen?
Figyelt kérdés
Alapjáraton elég nehezen alszom el, de nagyvécézés után annyira könnyen, és annyira hirtelen rámjön az alhatnék, hogy sokszor úgy érzem, lecsukódik a szemem, és még az ágyig is alig érek ki, aztán bevetődök, és flé perc alatt alszom.
Normálisan 10-15 percbe telik, mire egyáltalán elálmosodok.
Mitől van ez? Ez valami hormonális dolog? Egyáltalán normális?
2012. szept. 9. 00:37
2/5 anonim válasza:
Hogy csinálod hogy este nagyvécézel? Én mindig reggel.
3/5 anonim válasza:
10-15 percbe? Ez az átlag, ami a legtöbb embernél van, teljesen normális. Irigyellek ebben, nekem ovis korom óta csak altatóval megy az alvás, azzal is nehezen.
A vécézés utáni alvás valószínű attól lehet, hogy nagyon megerőlteti a szervezeted (pl. szorulás esetén...). Ha kifáradsz, alapból könnyebben megy az alvás.
4/5 A kérdező kommentje:
Nah igen ez az, hogy nem csak akkor, ha megerőltetem magam, szorulásnál, vagy ilyenek, hanem bármikor, és rögtön jelentkezik, amint elvégeztem a dolgom, abban a pillanatban, valami nagyon erős álmosság. Életemben soha máshol nem éreztem ilyet, azért furcsállom.
2012. szept. 9. 11:06
5/5 A kérdező kommentje:
Este vagy reggel, teljesen mindegy. Ha reggel, felkelés után nagyvécézek, akkor is.
2012. szept. 9. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!