Voltatok már olyan idegesek hogy kárt tettetek magatokban? Szerintetek ez normális?
Egyszer belevertem egyet a falba,nem gyengén azóta is látszik a helye a falon,egy kicsit bevan horpadva 3 ponton úgy ahogy a kezemen a csont kiáll,de ez csak egyszer történt meg velem.
17/F
Volt, párszor már beleütöttem a falba az életem során (3-4x max.), kb. fél éve pedig elkezdtem verni ököllel az ajtófélfát, aztán meg a földet, majd a földhöz csapkodtam dolgokat, de még akkor is úgy éreztem, hogy mindjárt szétrobbanok. Végül vagy 3 poharat a földhöz vágtam és attól nyugodtam meg. :)
Utána én magam is megijedtem saját magamtól.
21,5/l
volt mar hogy annyira kiborultam hogy vegigkarmoltam a karom teljes erobol veresre, meg teptem ki a hajambol par tincset :D most igy leirva mekkora szanalom. ez meg akkor volt mikor kb 23 voltam meg volt olyan hogy targyakat vagdostam a falhoz ami be is horpadt, egyszer a taskam vagtam a foldhoz ugy hogy az iphoneom kijelzoje berepedt. valoszinu nem normalis amugy de ugy latszik eleg sokan csinaltak mar :S
26N
mostanaban mondjuk mar ilyet nem csinaltam. de pont tegnapelott volt ey hatalmas kiborulasom, bezarkoztam a gardrobba es addig zokogtam meg visitottam mig ki nem jott a feszultseg. kozben meg karmoltam a tukor belso oldalat. nem volt otthon senki :D
viszont ma a munkahelyen is ramjott ugyanez miatt a bolondora, na akkor vissza kellett tartanom, egy ido utan olyan volt mintha masik vilagban lennek, zugott a fulem, majdnem elajultam... de veegulis nem tortent semmi, vissza lehetett tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!