Hogy menjek pszichológushoz?
Én megpróbálnám az ingyenes pszichológiai szolgálatokat elsősorban. Pl iskolapszichológus esetleg beszélni a háziorvossal, hogy adjon beutalót a körzeti pszichológushoz. Vannak csoportok, amik szintén nagyon jó hatással lehetnek, és ezek jóval olcsóbbak, vannak olyan helyek ahol 2000 Ft/alkalom a csoport, és itt is szakpszichológusok dolgoznak.
Szerintem azzal próbáld meggyőzni anyukád, hogy szakemberre van szükséged, egy olyan emberre aki kívülről lát, objektíven, nem elfogult, és valódi megoldást, tanácsot tud adni a probléma megoldásához. Ha anyukád nem szakember erre nem képes.
Remélem sikerül eljutnod valakihez, sok sikert!
SZTK gyermekpszichológussal nincs jó tapasztalatom, viszont a felnőtt pszichiáterem és pszichológusom jó.
Nehéz, így kiskorúként, negatív szülői felügyelet alatt.
Amit tudok javasolni, hogy olvass a témában, meditálj, mindenképpen foglalkozz magaddal. Ha látszólag túl szorongsz, stb, magne B6 segíthet, (vagy ZMA, ami szintén magnézium, és B6, de cinkkel).
Csikung is jó. Youtubon QiGong for vitality, Jeff, cuki pasas.
Illetve, nem tudom, van-e valamiféle barátod, akivel nem csak hüjülni lehet, de akár egyéb problémákat is megoszthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!