Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nincs kedvem élni. Egyedül a...

Nincs kedvem élni. Egyedül a kutyám tart vissza hogy megtegyem, de lehet keresek neki új gazdát, és utána véget vetek mindennek. Fáj élni. Ki hogy bírja a mentális nehézségeket?

Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lényeg a kutyának ne essen bántódása es biztos helyre kerüljön. De a kutyád miatt ne add fel felelős vagy érte etesd itasd szeresd ő miatta dolgozz és légy erős.
2021. okt. 30. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:

#9: Akkor ismételjük meg a kérdést még egyszer:

"Nincs kedvem élni. Egyedül a kutyám tart vissza hogy megtegyem, de lehet keresek neki új gazdát, és utána véget vetek mindennek. Fáj élni. Ki hogy bírja a mentális nehézségeket?"

Abban igazad van, hogy ez nem covid-téma, DE a kérdésben arról szövegelsz, hogy: "nincs kedvem élni", "Fáj élni.", "Ki hogy bírja a mentális nehézségeket?"

Nos ehhez SZOROSAN kapcsolódik a TV-ben (neten+bárhol) megállás nélkül tartó vakcinainfó: oltasd be magad, 3x, csak oltási igazolvánnyal menetsz fogorvoshoz, oltasd be magad, akkor is, ha már túl vagy rajta, tökmindegy, csak oltasd be magad... :-)

NOS. Teszem fel a kérdést, hogy mindezek hallatán, nem-e a mentális nehézségek jutnak az ember eszébe, meg az, hogy fáj élni??? :-)

2021. okt. 31. 16:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Sokszor voltam én is lent. Mostanában nem. 2 éve volt egy időszak (Karácsony körül), amikor eléggé rottyon voltam. Akkor már megvolt a jelenlegi munkám is (amit eléggé bírok), a barátok, család is ott volt. De valahogy mégis nagyon semminek éreztem magam. Szerencsére túljutottam rajta. Ez előtt egy szar, rosszul fizető munkám volt, közmunka néven. Alapból érettségim, plusz más végzettségem is van. Tehát az alapján ugye nem ott kellett volna hogy tartsak. De ugye az élet nem feltétlenül egyszerű, illetve ésszerű. Lassan azért változtak a dolgok, az életem is úgy éreztem, hogy halad valahova.

Sok ember nálad rosszabb helyzetben van, de mégis tartják magukat. Ott van a vallás (hit), ami nem elhanyagolható. Egy próbát megérhet ez is. Csak keresni kell, melyik áll hozzád a legközelebb. A család/barátok. Ha vannak, illetve ha olyanok, amilyennek lenniük kell(ene). Támogatnak ha kell. Egy háziállat mindig jó, hiszen sosem ítélkezik feletted, ott van, ha szükséged van rá. Meg hát te vagy a gazdája is, te vagy érte a felelős. Nem hagyhatod hátra. Az egy dolog, hogy elvinnéd egy jó helyre ahol gondoskodnak róla. De neki is vannak érzései, hiányoznál neki. És nem minden házi kedvenc tudja feldolgozni a gazdája elvesztését.

Szóval keress valamit, amivel elterelheted a figyelmedet. Ami leköt, boldoggá tesz.

2021. nov. 3. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!