Bipoláris zavarban szenvedők! Ti hogyan élitek meg a kevert fázisokat?
Arra tippelnék hogy jó pár hete kevert fázisban vagyok. Azt hittem depresszió, ez ősszel mindig jön kérés nélkül, alig bírok felkelni, folyamatos flash backek negatív élményekre, kvázi az agyam bünteti magát. De most társul hozzá egy nagyon fura érzés, az testem pihenni akar, bekuckózni, az agyam meg menni bulizni, ha elmegyek és elég sokszor elmegyek, akkor hajlamos vagyok túlzott alkohol fogyasztásra, rengeteg pénzt elcseszek, majd hazajövök kezdődik a depresszió és valamikor újra egy este átkattanok.
A depresszió közben is gondolatrohanásaim vannak, nagyon sokat nyomkodom a telefonom pótcselekvésként egyszerűen elképesztő mennyiségű tartalmat szippant be az agyam.
Nagyon fura.
Ez kevert fázis lehet?
Ti hogy élitek meg?
Kérdező!
Mit állapított meg az orvos? Kevertben voltál?
Covidos lettem, így nem tudtam elmenni az időpontomra. Azóta pedig teljesen átcsapott depresszióba a dolog, két hétig be voltam zárva egyedül a gondolataimmal… Aki bipoláris annak mondanom sem kell, hogy mennyire vágott ez haza.
És ilyenkor sokkal nehezebben veszem rá magam az orvosra is.:/
A bipoláris zavarra (a hanghalláson ésa halukon kívül) miből gyanakodsz?
Mások érzékelik ezeket a fázisokat?
15. Mindenkimás ilyennek szokott meg, ahogy elmondtam nekik a problémámamt utána döbbentek rá, rokonom aki orvos mondta el nekem hogy ő erre gyanakszik menjek majd pszihiátergez, ezek után utána néztem ennek a betegségnek és vissza gondoltam amiket csináltam legyen az bármi az teljesen leírt engem, persze nem azt mondom, hogy önjelölt pszichiáter vagy, pszichológus vagyok de nagyon nagy esélyt látok rá és másoi is hogy ez a mentális betegségem van.
16. Ettől tartok én is, vagy teljesen más mentális betegségem van vagy ez van plussz még valami amit a pszihiáter/pszichológus majd megállapít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!