Veletek előfordult már ilyen?
Figyelt kérdés
Már vagy 2 hete tart hogy kényszer gondolatom van és nem tudok tőle szabadulni! Olyan hogy azt gondolom hogy bántok másokat vagy a családtagjaimat! Hogy veszélyessé válik! Kértem is beutalót a rehabra majdnem 2 hete bent vagyok meghallgatott pschiiáter is de csak azt mondta hogy depresszió! De ezek a gondolatoktól nem tudok szabadulni! Még a kést is elrakom hogy ne lássam! Ha járt valaki már így és talált megoldást azt szívesen meghallgatnám! Az is írhat aki nem élte át hogy mit kéne tennem esetleg tanácsot adni! Amúgy teljesen ép vagyok tehát mindent eltudok végezni mint eddig is! Nem bolondulta még csak ezek a kényszer gondolatok amik megőrjítenek!2021. okt. 30. 07:16
1/4 anonim válasza:
Hogy telik ott egy nap?
Én is készülök ilyen helyre!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem olyan rossz bent! De vannak fura arcok! Akkor van szerencséd ha jó szobatársakat fogsz ki! Én hoztam be fülest is ha valaki horkol este vagy zajong akkor zenét vagy rádiót hallgatok telefonon! Telefont engedik hogy nálad legyen és telefonálj vagy használd! Viszont zárva van az ajtó és csak délután engednek le az udvarra sétálni fél órára ezenkívül nem mehetsz ki az osztályról! 3 szori kaja van ami egész jó! Ha nem bírod a bezártság érzetet akkor ne is próbáld meg hogy be kerülj! Én úgy éreztem hogy be kell jönnöm mert a kényszergondolatok hogy nehogy bántsak másokat! Van csoportterápia az ilyen beszélgetős meg vannak munkafeladatok pl; ebéd kiosztása vagy elmosogatás ilyenek! Vannak bent olyan emberek akik nem bolondak csak érte őket valami trauma és azért vannak bent! Nekem is az lenne a legjobb ha a kényszerű gondolataim megszűnnének! Sikerülni fog tudom!
2021. okt. 30. 07:50
3/4 anonim válasza:
Értem, köszi a választ!
Én Lehet Debr3cenbe megyek, ott nemtudom milyen lessz!
4/4 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy viszonylag gyakoriak a kényszergondolatok, kognitív viselkedésterápia vagy más módszer biztos segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!