Veletek is előfordultak kiskorotokban pszichedelikus élmények, hasonlóak ahhoz, amit az LSD vagy a gomba válthat ki?
Nekem van egy nagyon régi emlekem, talán 1 éves valahány hónapos lehettem, hogy így Anya mellett vagyok a kanapén és nézek szét a szobában és minden falon tekeregnek, egymásba olvadnak a színek, a felületek villódzanak, ragyognak váltakozó színekben, Anya mosolyogva néz rám és ilyen hullámok jönnek a fejéből mint amikor ábrázolják az adótoronyból jövő rádióhullámok terjedését, és érzem a hatalmas mennyiségű szeretetet.
2-3 éves koromból van egy olyan emlékem, hogy felkelek reggel, elnézek az ágyból oldalra és ott áll a saját képmásom, de arany színűen ragyog, és nem fíú, mint én, hanem lány. Aztán párat pislogtam és eltűnt.
10 éves koromból emlékszek arra, hogy egyik reggel felkeltem, kinyitottam a szemem, és ugyanúgy villódzott, hullámzott, meg színes volt körülöttem mint a babakori emlékemben, én pedig egy Xenomorph voltam a Nyolcadik Utas a Halálból és tudtam is tesztelni a különféle Alien végtagjaimat, aztán pislogtam egyet és minden normális volt.
Nektek voltak hasonló élményeitek?
Azért érdekes nagyon ez, mert nemrég olvastam egy kutatást, hogy amikor valaki LSD-t szed, akkor ahhoz hasonló lesz az agyi aktivitása, mint egy babáé, valamint az is lehetséges, hogy a kisbabák másfél vagy akár kétéves korig úgy tapasztalják a világot, mintha állandóan be lennének LSD-zve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!