Mit gondoltok a pszichedelikus szerek használatáról?
Szerintetek jó, hogy illegális vagy inkább legalizálni kéne önismeret-fejlesztésre meg hasonló célok elérése érdekében?
Szerintem egy olyan embernek, aki kellőképpen tud bánni a tudatával (nincs pszichiátriai kórképe), és megvannak az elméleti ismeretei, annak segíthetnek céljai elérésében.
Azért illegális,mert tudattágító,ergo növelik az IQ szinted. Kérdező,szerinted melyik kormány akarna okos,intelligens és szabadszellemű embeteket?! A birkákat könnyebb irányítani.
A pszichedelikumokról köztudott,hogy gyógyító hatásuk van,ellenben legálisan kapható mérgeknek-antidepresszánsoknak,nyugtatóknak-és pont ezért van tiltólistán. A gyógyszeripar tönkremenne,ha az emberek a mérgeik helyett csodaszerekhez nyúlnának.
Az,hogy ezek a szerek az ördögtől valóak,szük látókörű és konzervatív hozzáállás.
Nyilván az lenne a legjobb, ha legális lehetne, rengeteg ember találhatná meg a lelki békéjét, fejleszthetné a kreativitását. De amint látod itt is, de éppenséggel bárhol máshol is tömeges butítás folyik.
Viszont a legalizálás is egy olyan dolog, ami veszélyessé tenné még ezt. Nyilván nagyobb lehetőség lesz a fiatalok számára, hogy kipróbálják, amiből veszélyek lehetnek. Ha nincsenek kellőképpen tisztával az adott szer lefolyásával, és csak azért akarják, hogy bulizzanak egy jót, azt nem támogatnám.
Szerintem érdekes dolgok de nem mindenkinek való
Ezek nem olyan dologok mint a fű ami szinte semmi rosszat nem ad
Egy-egy trip nagyon mély nyomokat hagyhat ha nem vagy rá felkészülve. Megértem hogy illegális és jobb is mivel nem való mindenkinek akinek meg való annak egészségére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!