Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Ez veletek is...

Mit csináljak? Ez veletek is előfordult?

Figyelt kérdés
Tudjátok amikor az ember szerelmes és szépeket gondol a szerelmére viszont én őrülteket gondolok. Olyanokat hogy megölöm meg ilyenek. Pedig valójában sose ártanék olyannak aki szeret engem meg úgy egyébként se senkinek. Akkor mi miatt vannak iránta agresszív gondolatok? Ez ugye normális?
2018. aug. 10. 07:18
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mindenkiben ott lapul egy gyilkos.
2018. aug. 10. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak gondolsz rá, de nem teszed meg, valószínűleg OCD-s vagy. Pszichiáter, pszichológus segít.
2018. aug. 10. 09:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Hülyeségnek tűnhet a válaszom, pedig nem az. Én olyanra szoktam gondolni, hogy fel kéne mászni a Himalájára. De ezek csak gondolatok, ténylegesen nem KELL felmásznom!
2018. aug. 10. 09:35
 4/4 Phoney ***** válasza:

Sokféle mélypszichológiai oka lehet, de a véletlen nincs köztük.

Nem biztos, hogy konkrétan őrá haragszol, de hogy valakire nagyon, azzal nyugodtan számolhatsz.

Jellegzetesen a „sose ártanék olyannak aki szeret engem meg úgy egyébként se senkinek”-típusú emberek problémája, hogy tele vannak jól elfojtott (értsd: tudomásul nem vett) indulatokkal, amik aztán ilyen tünetekben sülnek ki. Vagy rosszabb esetben akár tettlegességben is (aztán utána „nem tudom, mi bújt belém”, „nem voltam önmagam”, „én sose tennék ilyet”, stb.)

Persze ennyiből senki nem tudja megmondani, hogy komoly-e a problémád.

2018. aug. 10. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!