Hogyan találjak pszichiáter?
Figyelt kérdés
Elég szarul vagyok, latolgattam ezt a dolgot, de úgy érzem kénytelen leszek szakember segítségét kérni. Viszont azzal szembesültem, hogy baromi nehéz pszichiátert találni, mindegyik tele van...
Tudtok esetleg jó szakembert ajánlani? (Budapest)
2021. okt. 28. 23:29
1/5 A kérdező kommentje:
Már írni se tudok... szóval pszichiátert, és lehetőleg jót.
2021. okt. 28. 23:32
2/5 anonim válasza:
Először szerintem pszichológust keress fel, ha tényleg komoly, akkor ő majd továbbküld pszichiáterhez. Körzeti pszichológus esetleg, családsegítőknél, ha nem szeretnél rá sokat költeni
3/5 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam egyszer, inkább pszichiáterhez mennék.
2021. okt. 29. 08:40
4/5 anonim válasza:
Hát azért ő gyógyszer szedése mellett dönt biztos bár meghalgat többször is a pénzért
Ha nem szednel gyógyszert
Akkor nem muszáj szedni úgy is kezel de a gyógyszert a háziorvosok is kiírják
Azért ők is képben vannak
Sajnos sokan fordulnak ijen
Problémák miatt hozzá juk
Én is mert 15 -20 Ft alkalmanként nekem is sok
Persze ez csak az én véleményem remélem hogy valamit segítettem jobbulást kívánok
5/5 anonim válasza:
Ismerősi ajánlas útján lenne legjobb, vagy keress rá a "szakterület" szerint (depresszió, borderline stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!