Elmentem a pszichiáterhez mert 5 éve szedek minden este 0,5 mg frontint, néha kihagyom 1 hétre vagy pár hét de szinte mindig, kizárólag este, azt mondta ez jó?
Hülyeséget mondott. A frontin pont a függőséget okozók közé tartozik
[link] rövidke cikk, de egyértelműen a függőséget okozók közé sorolja a doki a frontint.
Baromság. Engem is ezzel altattak, hogy a 0.25-os Frontin fele oooolyan keves, hogy nem alakul ki a hozzaszokas.
Na 1 hónap után már emelni kellett az adagot, mert nem használt, de szerencsére sokkal tovább nem szedtem.
Ostobaság. Az alprazolam (Frontin, Xanax) hosszú távon károsabb, mint az alkohol. Nincs olyan, hogy kis adag, minden adag ártalmas, és minden adaghoz hozzá lehet szokni. A helyedben sürgősen megpróbálnám letenni. Ha alváshoz veszed, esetleg próbálj különböző altatókat íratni helyette a dokival, váltogasd őket, hogy ne mindig ugyanazt a szert szedd.
De a legjobb lenne természetesen a háttérben lévő lelki problémától megszabadulni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!