Miért nem tudom elfogadni az elmúlást?
Sírás helyett inkább élvezd az együtt töltött időt, mert az valóban gyorsan múlik. Bele kell törődni, hogy mindennek vége, neked és senki másnak sem ígértek örök életet, ami jó is, hiszen ha mindenki halhatatlan lenne, akkor nem lenne értelme az életnek.
Talán a legjobb szó arra, amit érzel, a nihilizmus. Ha hetek óta ennyire aggaszt, akkor keress fel egy pszichológust, mert a halálfélelem mögött általában mélyebb okok húzódnak meg, és egy tanács sem fog ezen a problémán segíteni.
Az a normális, ha nem tudja elfogadni valaki az elmúlást. Lehet örök életed Istentől. Ő pont ezt kínálja neked. Az se baj ezen a ponton, ha nem hiszed el. Tanulmányozd a Bibliát, szívesen segítek benne, csak írj privátban!
Üdv: Lóránd
Furcsa, kis koromtól kezdve arra emlékszem, hogy Anyukám mindig azt mondta, hogy aki megszületik az meg is hal egyszer.Ez az élet rendje.
A mai eszemmel már tudom, hogy mivel Édesapám 56 éves volt amikor én születtem, ez igazából felkészítés volt a jövőre.Az már más kérdés, hogy 15 évesen én egy kicsit meghaltam.Talán ezért nem félek a haláltól. Azóta, sajnos már sok szeretettemet elveszítettem. De a szeretetük itt maradt velem.
Gondolj arra, hogy mindenkire ez várt és ez vár, aki valaha élt és élni fog a Földön. És mindenki "túlélte" ezt az érzést, és tudomásul vette, hogy sem ő, sem mások nem élnek örökké.
És gondolj arra is, hogy amíg élsz, bármi elmúlik, jön helyébe valami új, más, ami kitölti az űrt.
Én is ugyan ebben q cipőben járok.
Észrevettem, hogy nem véges az élet nem végtelen, persze tudtam én de mostanában így érzem rohan az idő velem és ma itt vagyok holnap meg már lehet nem.
Nagyon szar,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!