Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen esetben hívhatom a...

Milyen esetben hívhatom a lelki segély vonalat?

Figyelt kérdés
Csak kimondott öngyilkossági szándék esetén, vagy pánikroham, erős szorongás, önbántalmazás esetén is?

2021. okt. 23. 23:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezek egy alkalmatlan idióták, semmi segítséget adnak... Én már pár éve felhívtam őket azzal, hogy megvert apám részegen, erre "nem tudja megváltoztatni, ő ilyen"...

Most zaklatnak, megpróbáltam felhívni párszor, de rideg, idióta, érzéketlen, alkalmatlan dilettánsok gyülekezete... Kicsit sem érdekli őket, hogy mivel hívod, vagy mennyire vagy magad alatt és rossz helyzetben.... Szerintem nagyon durva helyzetben csak dobnak egyet az emberen, én is rájuk nyomtam a telefont amúgy, ez minősítetlen. Egyébként pénzt is kapnak érte és a nő azt mondta, látják is a számom, hiába anonim, azt tiltsátok le! Ott bőgtem a telefonban aztán képes volt nekem olyanokat mondani, hogy azt hittem nem hiszem el, vagy vicc....

2021. nov. 17. 17:16
 12/13 anonim ***** válasza:
De persze személyes adatok érdeklik, mint hány éves vagyok, hol lakom, mivel foglalkozom. Miközben alig várja, hogy letedd!
2021. nov. 17. 17:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha zaklatnak, ne őket hívd, próbáld a 112-t. Vagy a rendőrséget. Lelki ügyekben ha tanács kell, arra is vannak alternatívák, akik nem idióták, mint ezek. Dobj egy privit, ha érdekel, leírom.
2021. nov. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!