Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rajtam kívül van aki ezt érzi?

Rajtam kívül van aki ezt érzi?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 1-2 évben erősen azt érzem , hogy semmi nem tesz úgy boldoggá, teljes mértékben kiégve érzem magam nem nyűgöz le szinte semmi. Ha visszagondolok 5-10-15 évvel ezelőtti dolgokra szinte ég és föld. Viszont a társadalmon is ezt veszem észre, 20 éve az elvoltunk ájulva attól ha jött egy jó film, megvettük DVD-n évekig téma volt. Most meg van millió sorozat mégis olyan érzésem van vele mintha töménytelenül tömném magam csokival és egyszerűen már mindentől hányingerem van. És még csak 24 éves leszek, el sem merem képzelni mi lesz 40 évesen.

2021. okt. 14. 01:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pont azért van ez, mert ahogy mondod, el vagyunk kényeztetve. Ajánlom, próbálj több időt tölteni a természetben. Nekem az mindig segít, leülök egy fa alá és olvasok. Létezik élet a falakon kívül is :)
2021. okt. 14. 01:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Hobbid van?
2021. okt. 14. 06:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja nincs , keress eggyet!
2021. okt. 14. 06:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
En de en 28 eves vagyok. Meg is azt erzem tenyleg semmi nem tesz boldogga. Semmi!
2021. okt. 14. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos a világ változik5-10 év múlva teljesen élhetetlen lesz

Ez az ország biztosan

Ezt már egyre többen észre veszik és egyre fiatalabb korban régen 50-60 évesen

Ment el az eletkedv most ahogy

Látom már 20-30 hová vezet ez??? Én 55 f vagyok és örülök hogy már nem sok van hátra

Mindenhez lenne kedvem

Csak az élethez nincsen

Üdv mindenkinek

2021. okt. 14. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem meg egyszerűen csak tudat alatti hiányérzeted van. Biztos van, ami boldoggá tenne, csak azonnal elhessegeted a gondolatot, mondván, úgysem érheted el, vagy nem lehetséges, vagy nem szabad. Én ezen a vonalon indulnék el, és megkeresném, ami boldoggá tenne.

Ami a társadalmat illeti, persze én is úgy érzem, hogy korcsosul, de őszintén melyik generáció nem mondta, hogy "bezzeg az én időmben..."? Változik az általunk teremtett világ, de emberek maradunk, és mindig van, ami örömet okoz, sőt, boldoggá tesz.

2021. okt. 14. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!