Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2x megbuktam forgalmi vizsgán…...

2x megbuktam forgalmi vizsgán….Nagyon nagyon izgulok és alul teljesítek valakinek van ötlete mit tegyek??..Vagy ez egy lecke lenne az élettől? Eddig bármibe fogtam elsőre sikerült ez kifog rajtam…Van meg esély hogy lesz jogosítványom?????

Figyelt kérdés

Kitűnő tanuló gimnazista vagyok és nagyon rosszul érint hogy egy másoknak ilyen egyszerű feladatot nem tudok megugrani…17 éves lány vagyok fiatal és vidéki, ezért lenne szükségem jogosítványra …de kezdem úgy érezni, hogy se vége se hossza a dolgoknak.

Első vizsgámon bár megbuktam és jogosan a vizsga biztos megalázott a hajam színével (szőke vagyok) azzal ,hogy nekem legalább 100 óra kellene és még azt is hozzá tette hogy azért izgulok , mert nem tudok vezetni….valamint hozzáfűzte, hogy akinek nincs pénze rá annak nem kell jogosítvány … teljesen elvagyok keseredve és nem tudom hogy hogyan tovább… annyira stresszelek hogy már az veszi el a figyelmem

2021. szept. 30. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem adod fel sikerülni fog. Gyakorolni kell sokat. Ha rossz heted van, akkor meg pihend ki magadat egy kicsit!

Nekem az elmélettel nem volt bajom. A próba vizsgák hibátlanok lettek, az élesen véletlenül rontottam 1 pontot.

A gyakorlati vizsgán viszont örültem, hogy 5.-re sikerült. De lehet csak azért, mert esett az eső...

Szóval nincs veled baj. Bele kell jönni. Ha megnézed szegény tanuló vezetőket milyen stresszen ülnek az autóban...Később majd megmosolygod, hogy milyen aranyos :)

(ja amúgy én azóta sem vezettem, hogy van jogsim :P)

2021. szept. 30. 22:32
 2/5 opeles válasza:
100%

Simán meglehet legközelebb. Talán nem egy bunkó vizsgabiztost fogsz ki.

Egyik ismerősöm 17.-re vizsgázott le. Már mindenféle teszten volt, de állandóan bestresszelt. Most meg kint dolgozik és 800km-ről jár haza évek óta.

2021. szept. 30. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Induljunk el a kályhától!Kerékpár,kismotor kimaradt?12,de legkésőbb 14 éves korodban,nem vitt el valaki a családból egy földútra,hogy elindulj,megállj,tolass stb? A jelenben pedig,mit mondott az oktatód?Hogyan mert vizsgára küldeni,ha nem látta,hogy nem fog menni?Márpedig,alkalmasnak talált,ha elküldött a vizsgára.Valami nem gömbölyű.Hogyan kell érteni,hogy akinek nincs pénze rá,annak nem kell jogosítvány?Esetleg,szólt az oktatód,hogy rendben vagy,de KELL 10-20 50ezer forintot adni.Te meg becsületesen,karakánul,nem adtál.Amennyiben,ez a helyzet,akkor csak úgy lesz jogsid,ha hajlandó leszel jattolni.Idő kérdése és a vizsgák többe fognak kerülni,mint a jatt.Akkor hálapénz.
2021. okt. 1. 02:28
 4/5 A kérdező kommentje:

3. Kérdező

Nem a vezetéssel volt a gond elnéztem egy táblát ezért mondtam hogy jogos a bukás

És a vb mondta hogy akinek nincs pénze annak nem kell jogosítvány mivel megvédett az oktatóm hiszen ha 100 óra kellene még az 700000 ft lenne ami nagyon sok

2021. okt. 1. 06:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon ismerős a helyzeted. Szintén nagyon jó tanuló voltam, igaz nem kitűnő, de a gyengébb tárgyaimat kompenzáltam azzal, hogy versenyekre jártam, és rendszeresen helyezéseket értem el.

Aztán eljött az első kudarc (egyetemi vizsga, mondjuk azóta már diplomáztam), és ugyanúgy voltam, mint most te. Teljesen összeomlottam. Egy jó tanulónak mindig nehezére esik megbirkózni az első kudarcokkal, de NE ADD FEL! Ettől nem leszel kevesebb! Ettől még egyáltalán nem vagy csalódás, alkalmatlan, stb.

Jelen esetben a vizsgabiztos nagyon szemét volt, de ne feledd: primitív dolog megalázni valakit a hajszíne miatt. Nem is értem, 2021-ben hogy tarthat valaki még ott, hogy szőke nő = buta. A pénzes beszólás szimpla szemétség volt a részéről szerintem.

Azt javaslom, beszélj az oktatóddal a továbbiakról, de hidd el, ha nem bízna a sikeredben, nem engedne vizsgázni. Nekik is van statisztikájuk, és igyekeznek minél magasabb vizsgasikerességi mutatót elérni. Ez fontos a hírnevük fenntartásához is.

Mindenképp gyakorolj sokat, figyelj a vezetési órákon, a vizsgára is próbálj megnyugodni! Hátha legközelebb egy normális vizsgabiztost fogsz ki. Én is buktam amúgy forgalmin, nem is egyszer, és mindegyik jogos volt, ettől függetlenül fenntartom, hogy a legutóbbin a vizsgabiztos egy tahó paraszt volt. A bukás jogossága ellenére felidegesítettem magam a stílusán (már kedves, aranyos vb is húzott meg, egy percig sem szidtam őt a vizsga után), de értelmetlen. El kell engedni.

2021. okt. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!