Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezután rendszeresek lesznek a...

Ezután rendszeresek lesznek a pánikrohamok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyik nap kábítószereztem és túl sok volt és pánikrohamot kaptam azon a helyen(ez volt az elsõ, de akkor nem realizáltam, csak azt hittem rosszul lettem a cucctól)

-Légszomj,zsibbadt az egész testem és nem volt hatalmam felette,remegés, menekülési vágy,sírás,hidegrázás,nem bírtam felkelni arról a helyrõl ahova lefeküdtem

nem aludtam semmit este és amikor hazajöttem 6 körül volt mégegy rohamom, miután vége lett kimentem levegõzni de ahogy ezeken kattogott az agyam volt mégegy pánikrohamom(ez gyengébb volt)

Lehetséges hogy ezután is lesznek rohamaim? ez már pánikbetegség ha több volt mint 1?

(Mind a kétszer az ágyon fekve lettem rosszul, nem tudom hogy ez számít e valamit)

Ha ugye ez a szer váltotta ki érdemes minden ilyesmit abba hagyni?(alkohol, cigi stb)

Beszéljek egy szakemberrel?

2021. okt. 10. 11:06
 1/4 A kérdező kommentje:
mellkasi fájdalom, szédülés,hányinger,rossz közérzet*
2021. okt. 10. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha előtte sosem volt pánikrohamod, akkor egy idő után el fog múlni.

Nekem a fű miatt lett régen pánikrohamom, annyira durva volt, hogy utána napokig egy nap többször is rámjött, első nap kb. végig pánikban voltam, majd kb fél évig tartott, mire teljesen megszűnt. Viszont azóta sokkal többet szorongok, sokszor előjön bennem a pánik érzése, csak nem alakul át rohammá.

2021. okt. 11. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen kábítószert használtál.
2021. okt. 11. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilván érdemes a cuccot letenned ha így van, ez még kérdés?
2021. okt. 11. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!