Aki Rexetint és Escitilt is szedett: mindkettő "bejött", hatásos volt, segített?
Néhány éve Rexetint szedtem 14 hónapon át (15-20 mg per nap).
Majd kifutottnak éreztem a dolgot, magamtól elhagytam.
Escitilről pozitív tapasztalatokat olvastam, vajon az lenne legalább olyan jó, mint a Rexetin?
Szia!
Én pont most váltok Escitilről (Scippáról) maximális 20mg-os adagról Paroxatra (Rexetinre), mert nekem pánikra és agorafóbiára szinte semmilyen hatással nem volt. A szorongásomat valamilyen szinten csökkentette, de nagyjából ennyi, ellenben volt annyi mellékhatása, hogy első hónapban majd bele döglöttem mire megszoktam. A Rexetin, ha lehet így mondani erősebb SSRI visszavétel gátló, egyelőre nekem is 20mg-ot mondott a doki, de valószínűleg majd emeljük tovább úgy 30-40mg-ig.
Rexetin nekem kb. ok volt, mellékhatása nálam a libidó erősödése volt, ill. megszokás alatt feszítettem az állkapcsom, és néha bekattant egy dal(szöveg) fejben, azzal nem tudtam leállni; ezek néhány hét alatt elmúltak.
Escitil korszerűbb cucc, ezért merült fel most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!