Hogyan szedjem össze magam? 16/F
1 éve volt, hogy megcsalt az első barátom, akivel 1 évig együtt voltunk. Mindketten 16 évesek vagyunk. Azóta egy idióta lettem, a megcsalás utáni 3 hónapban nem beszéltem egyáltalán a szüleimmel, full feketébe öltöztem, nem ettem, nem ittam, nem aludtam, állandóan fülesen hallgattam a depressziós zenéket, nem beszéltem emberekkel, fél év múlva elkezdtem a szüleimmel megbeszélni a problémáimat, emberek közé menni, majd elkezdtem drogozni és inni, pánikrohamaim lettek naponta 4-5x, depressziós lettem, és pánikbeteg, most kezdek kigyógyulni, szedek gyógyszert (0.25mg Xanax, naponta 2) és vérnyomás stabilizálót és vérnyomás szabályozót. De sajnos nem segít, egy barátnőre van szükségem. Próbáltak lebeszélni róla, hogy ne, de egyszerűen nem megy, nekem barátnő nélkül nagyon rossz, mert mindig magányosnak érzem magam, hiába vagyok a barátaimmal.
Volt 1 hónapos kapcsolatom most, az az idő alatt úgy kigyógyultam a problémáimból, hogy otthagytam a gyógyszereket, majd szakítás után visszaeestem. De amíg van barátnőm, nincs ilyen problémám.
Az az érdekes, hogyha van kihez odabújnom, nem lesz pánikrohamom sose.
Mostanában mindentől félek is egyébként, pedig merész fiú voltam világ életembe. Amióta a marihuana padlóra vitt, azóta félek mindentől.
Mit tegyek? Suliba is visszahúzódott lettem, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!