Hogyan szedjem össze magam?
Figyelt kérdés
Annyira fáradt vagyok minden egyes nap, hogy meg sem bírok mozdulni. Az orvosira járok, most vagyok másodéves és tudom, hogy össze kellene szedni magam, de képtelen vagyok tanulni. :(
Már csak attól a gondolttól is fáradt vagyok, hogy be kell menni.
Be vagyok oltva, de attól tartok, hogy még régebben elkaptam a covidot és így kicsinált. Illetve most is tüsszögök 2 napja.
Mit csináljak? Nem bírok meg sem mozdulni, otthon csak fekszem, ha lehet.
2021. szept. 6. 17:53
1/1 anonim válasza:
Próbálj ki gyógynövények teait, Kamilla a kedvenc.de bongessz H mi válhat be. Gyuri bácsinak vannak teakeverekei is. Gyömbér és ginzeng is nagyon jó. Tanulásra lecitin kapszula meg szőlőcukor,és írd le miért tanulsz,H legyen motivációd.komoly szakmát választottál, gondolom segíteni szeretnél embereken.de lelkileg meg kell erősíteni a lelked is.pihenj és írd ki magadból mi bánt, egy napló sokat segít v a legjobb barátod meghallgat.jobbulast és kitartást kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!