Lamolep gyógyszerrel tapasztalatok? Mellékhatások?
Figyelt kérdés
Láttam itt már kérdéseket ezzel kapcsolatban, de hátha vannak frissebb vélemények. Most kezdtem el szedni lamolep-et hangulat stabilizálása céljából. Elolvastam a betegtájékoztatót stb, de azért érdekelne, hogy akinek pl mellékhatások elő jöttek, mik és mennyi idő után?
Jelenleg egy hétig fél tablettát kell szednem (bár furcsa, hogy a tájékoztatón azt írják, hogy nem ajánlott elfelezni, azonban a pszichiáterem így írta fel) majd utána esténként egy egészet. (100mg)
2021. okt. 5. 12:45
21/23 anonim válasza:
Olcsón váltom ki a Lamolepet. Ismerősöm is.
Nincs mellékhatása. Bipol kevert és hipomán fázis ellen jól véd. Depire, ami az erőssége, sajnos nem. Kell mellé antidepi depressziós epizódnál.
22/23 anonim válasza:
Latom kevertek a velemenyek, esetleg tobb tapasztalat van hatas es mellekhataskent? Pl memoria, erzelmi tompulas? Lamictalra ertem.
23/23 P.Petu válasza:
Sziasztok! Én borderlinera szedem 25 el kezdtem és minden hétfőn csak 25 el lehet emelni. Mert egyszerre sok lenne. Már reggelre szedek 200mg ot és én jobban érzem magam tőle! Látás romlás nekem a kventiapintol lett meg menzesz kimaradás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!